top of page

Weet waar je van geniet

Over ons

naamloos-27-2.jpg

Historia chocolatier

Weet waar je van geniet

Al onze pralines worden artisanaal bereid met de grootste zorgen. Omdat wij geen bewaarmiddelen en/of smaakstoffen gebruiken kunnen we al de natuurlijke producten voor zichzelf laten spreken.

Ons assortiment wordt wekelijks geproduceerd en vertrekt rechtstreeks uit het atelier tot bij de klant.

Al deze factoren maken onze pralines zo uniek en rijk van smaak.

 

Chocolatier Yannick Haast

Jong talent boordevol ervaring

Van jongs af aan was Yannick al bezig met het combineren van smaken.

Tijdens zijn opleiding werd hij door de beste chefs ondersteund.

Zo deed hij stage bij "Hof Van Cleve", werkte hij in sterrenzaak "Colette" en nam hij deel aan de wedstrijd "Young Chef Olympiad" in India.

Na zijn laatste stage bij Perfri - Bart de Gans werd hij geprikkeld om meer met zoetigheden te experimenteren.

Hieruit is zijn passie voor chocolade geboren.

Yannick.jpeg

Chocolade fantasieën

BELEEF CHOCOLADE ZOALS NOOIT TEVOREN.

Naast ons signatuur-assortiment kunnen wij ook pralines maken op maat van uw zaak.

Hier vind u alvast een aantal van onze pralines.

Praline

HEERLIJKE VULLING OMRINGD MET CHOCOLADE

Het maken van pralines is veel meer dan het samenbrengen van een aantal ingrediënten. Passie, vakkennis en uiteraard de nodige creativiteit zijn nodig om een uniek product te creëren. Wij willen u graag een unieke beleving geven waarbij u zonder twijfel zult verwonderd zijn over de intensiteit van de smaken.

naamloos-13.jpg
bottom of page