top of page
![](https://static.wixstatic.com/media/bba32c8486bc4596a99f61d320c20d4f.jpg/v1/fill/w_1920,h_1313,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/bba32c8486bc4596a99f61d320c20d4f.jpg)
Assortiment
Winter Selection
![CH8A5951.jpg](https://static.wixstatic.com/media/b90e6f_84da5a50e35a40459b61fd93077e7f63~mv2.jpg/v1/crop/x_737,y_495,w_846,h_847/fill/w_229,h_229,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/CH8A5951.jpg)
Verdé
![CH8A5059.jpg](https://static.wixstatic.com/media/b90e6f_cb716289c8304333a77762df258fda48~mv2.jpg/v1/crop/x_836,y_560,w_1838,h_1840/fill/w_229,h_229,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/CH8A5059.jpg)
Agrumi
![CH8A5330.jpg](https://static.wixstatic.com/media/b90e6f_f8244c6130024199b2612c64cc9be895~mv2.jpg/v1/crop/x_587,y_248,w_2385,h_2383/fill/w_229,h_229,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/CH8A5330.jpg)
Stellato
We hebben hier voor een frisse combinatie gekozen met een citroenverbenagel en een ganache van sake uit Japan omhuld in een witte chocolade 28%.
![CH8A5393.jpg](https://static.wixstatic.com/media/b90e6f_f3a6789076044475958ad9332b6ea49d~mv2.jpg/v1/crop/x_1451,y_616,w_2308,h_2308/fill/w_229,h_229,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/CH8A5393.jpg)
cannelé 2.0
Een nabootsing van het Franse gebakje canelé de Bordeaux met een rum-karamel op een ganache van vanille uit Madagascar omhuld met melkchocolade 33%.
![CH8A5232.jpg](https://static.wixstatic.com/media/b90e6f_682269c94c4b4652b0ec5e5d80345538~mv2.jpg/v1/crop/x_808,y_590,w_1828,h_1826/fill/w_229,h_229,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/CH8A5232.jpg)
Black sins
Een florale ganache van de Japanse Yuzuvrucht in harmonie gebracht met een praliné van gebrande zwarte sesam omhuld met pure chocolade 54%.
Ganache op basis van mandarijn en calamansi omhuld in een witte chocolade 28%.
![CH8A5105.jpg](https://static.wixstatic.com/media/b90e6f_13309ddc711c40ceb83ea0b87a69d32d~mv2.jpg/v1/crop/x_768,y_479,w_1720,h_1720/fill/w_229,h_229,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/CH8A5105.jpg)
Exotica
We hebben hier voor een frisse combinatie gekozen met een lychee gel uit Zuid-Korea en een ganache van hibiscusbloem uit Indonesië omhuld met witte chocolade 28%.
![CH8A5138.jpg](https://static.wixstatic.com/media/b90e6f_01a89cb05eb64b2f8021638eee01668a~mv2.jpg/v1/crop/x_793,y_466,w_2238,h_2237/fill/w_229,h_229,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/CH8A5138.jpg)
Gold Mirror
Simplistische smaak van karamel met ondertoon van gezouten karamel omhuld met melkchocolade 33%.
Hier hebben we de smaakpapillen als schietschijf genomen met een bittere caramelganache die we in balans hebben genomen met kaneel en steranijs omhuld met pure chocolade 54%.
![CH8A5189.jpg](https://static.wixstatic.com/media/b90e6f_cb188508c587486e8cb5ea00bca650d6~mv2.jpg/v1/crop/x_605,y_363,w_2021,h_2023/fill/w_229,h_229,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/CH8A5189.jpg)
Crunchy nuts
Aanstekelijke Praliné van hazelnoot uit Piemonte met een krokant van feuilletine omhuld met melkchocolade 33%.
![CH8A5286.jpg](https://static.wixstatic.com/media/b90e6f_b6dc83d651f94fb6b76ed159ee912a59~mv2.jpg/v1/crop/x_483,y_243,w_2483,h_2480/fill/w_229,h_229,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/CH8A5286.jpg)
Coconut Inspiration
Structuren van kokosnoot omhuld met pure chocolade 54%.
![fullsizeoutput_133.jpeg](https://static.wixstatic.com/media/b90e6f_53bc12609e134e61b09a97f84680d2f7~mv2.jpeg/v1/crop/x_1020,y_0,w_3800,h_4000/fill/w_380,h_400,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/fullsizeoutput_133.jpeg)
Winter Selection €41,00 Incl. BTW
Wil je graag iemand verrassen met een smaakvolle doos pralines, of wil je zelf genieten van onze creaties.
Aarzel niet en bestel onze exclusieve winterselectie.
Ervaar de 9 dooreenlopende smaken.
​
Iedere doos bevat 36 pralines.
LET OP:
Bestellen kan maar tot en met 14 december.
Afhalen kan enkel op 21, 22 en 23 december tussen 12:00 en 17:00.
Levering aan huis kan enkel op 21 december.
bottom of page