top of page
Signature Selection

Crazy monkey
Praliné op basis van pinda's in combinatie met banaan en karamel omhuld met melkchocolade 33%

Sweet & Sour
Aromatisch zure duindoorn omhuld met zoete witte chocolade 28%

Genesis
Pure ganache met infusie van zwarte thee omhuld met pure chocolade 54%

Toropikaru
Pâte de fruits van ananas met een umami-ganache van matcha omhuld met witte chocolade 28%

Emerald
Combinatie van kruidige kardemom en kaffir omhuld met pure chocolade 54%
_.jpeg)
Macanilla
Praliné op basis van de macadamianoot in combinatie met karamel van vanille omhuld met melkchocolade 33%

Noisy butter
Ganache van beurre noissete bovenop een hazelnoot uit piemonte en een hazelnootpraliné omhuld met melkchocolade 33%

Bloody sunshine
Pâte de fruits van bloedsinaasappel samen met een praliné op basis van amandelen met Szechuanpeper omhuld met melkchocolade 33%
bottom of page